В УЖГОРОДІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ЕНЕРГЕТИКА

2019-12-23 11:23:41
Сьогодні, 21 грудня, в ПрАТ «Закарпаттяобленерго» відбулися урочистості з нагоди професійного свята – Дня енергетика – який традиційно в Україні відзначають у день зимового сонцестояння – 22 грудня.

В урочистостях взяли участь президент ПрАТ «Закарпаттяобленерго» Віктор Петров, генеральний директор ПрАТ «Закарпаттяобленерго» Володимир Гумен, директор ТОВ «Закарпаттяенергозбут» Наталія Німець та працівники підприємства. Привітати енергетиків з нагоди професійного свята завітали перший заступник голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко, заступник голови Закарпатської обласної ради Петро Грицик, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.
Генеральний директор ПрАТ «Закарпаттяобленерго» Володимир Гумен привітав колег від імені дирекції та акціонерів товариства. Відзначив, що 2019-й був першим роком, в якому енергетики всієї країни працювали у нових економічних умовах, обумовлених Енергетичною стратегією України.
З його слів, цього року товариство вклало в оновлення і ремонти мереж понад 248 мільйонів гривень. За ці кошти працівники ПрАТ «Закарпаттяобленерго» здійснили повну реконструкцію понад 130 км та ремонти понад 220 кілометрів повітряних ліній електропередачі напругою 0,4–110 кВ, замінили півтори тисячі опор, чотири тисячі дефектних ізоляторів, провели капітальні ремонти 323 трансформаторних підстанцій 6-10/0,4 кВ тощо. Усі ці показники перевищують заплановане. «Але ми з вами добре розуміємо, що стоїть за всіма цими цифрами – тяжка щоденна праця наших бригад – лінійних працівників, тих, хто «в полі», години складних ремонтів, головний біль економістів, юристів, бухгалтерів, працівників комерційного напряму, а також всіх інших фахівців, спеціалістів товариства, які знаходяться, так би мовити, «за кадром», але відіграють не менш важливу роль в діяльності товариства… Але, незважаючи на все це, ви повинні пам’ятати: наша з вами робота – це теплі, затишні, освітлені будинки, зручні умови для наших дітей у школах та садочках, енергетичну безпека нашої держави! Спасибі вам за вашу роботу!», – насамкінець відзначив генеральний директор.
Вітаючи енергетиків Закарпаття з професійним святом Олексій Гетманенко зазначив, що електричні мережі – це артерії, які живлять нашу область. Тож роботу працівників галузі важко переоцінити. Від імені голови облдержадміністрації Ігоря Бондаренка посадовець побажав усім енергетикам краю здоров’я, благополуччя, успіхів у роботі і веселих різдвяно-новорічних свят. Відтак вручив кращим працівникам галузі відзнаки облдержадміністрації.
З сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток енергетичної галузі області, високий професіоналізм розпорядженням голови ОДА Почесною грамотою були нагороджені генеральний директор ПрАТ «Закарпаттяобленерго» Володимир Гумен, працівники підприємства: Михайло Ребрій, Сніжана Русняк, Іван Саварин, Василь Тацинець, Павло Холодов. Подяку голови облдержадміністрації отримали: Михайло Гавріш, Габріелла Лендєл, Степан Мигович, Руслан Моняк, Олександр Попович, Наталія Штимак.
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00