Микола Кошілко з Тячева - переможець обласного новорічного турніру з шашок

2019-12-23 11:53:14
Змагання з шашок-64 в Мукачеві є завершальними в році. І всі спортсмени бажають взяти в них участь, адже кожному хочеться закінчити рік на хорошій ноті та зустріти новий з приємними спортивними показниками. 

А тому на турнір приїхала вся обласна  шашкова еліта. І боротьба була досить цікава, напружена, з інтригуючим   сценарієм. Сильну конкуренту боротьбу відмітив представник Виноградівщини Мирослав Коцур. По жорсткості боротьби цей турнір не уступає іншим, навіть випереджує їх. А тому й запропонував переможця змагань включити у фінал особистого чемпіонату області з шашок-64.
Спортсмени змагалися по швейцарській системі в сім турів. Кожному на гру відводилось по 10 хвилин плюс 5 секунд за зроблений хід.Перед заключним туром вперед вирвались Микола Кошілко з Тячева і Микола Коперльос з Великого Бичкова. Їхні шанси на перше місце були найкращі. Обидва закінчили свої партії внічию, а такий результат влаштовував їх, тому що ризикувати було доволі загрозливо.
 А ще втома могла вплинути на гру, адже кожна партія давалась важко і забирала багато сил і енергії. Кращий додатковий показник вивів на перше місце Миколу Кошілко. Микола Коперльос – другий. На третє місце по очкам претендували три спортсмени. Анатолій Вайда (Іршава), Михайло Рішко (Ужгород) і Володимир Гриценко (Свалява). Додатковий показник кращим виявився у Анатолія Вайди. Він – третій. 
Серед жінок кращі результати показали вихованки клубу “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти Катерина Мойсей, Вероніка Терпай, Анастасія Купар. Відміченонайстарших учасників Михайла Поворозника з Перечина, Володимира Гриценко (Свалява) і наймолодшу учасницю Дарину Лелітку.
PS. Спортсмени-шашкісти затвердили календарний план на 2020 рік, збірну області, членські та турнірні внески.
Анатолій Вайда, голова обласної федерації шашок                                        
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00