НА ЗАКАРПАТТІ ПРОЙШЛИ МІСЦЕВІ ВИБОРИ ГОЛІВ ТА ДЕПУТАТІВ ОБ’ЄДНАНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД

2019-12-24 16:55:08
У неділю, 22 грудня, в Україні відбулися вибори депутатів сільських, селищних, міської рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів у 86 об’єднаних територіальних громадах.
На Закарпатті голів та депутатів обирали в дев’яти новостворених об’єднаних територіальних громадах. Вибори пройшли вільно та демократично. Не зафіксовано надзвичайних ситуацій, стихійного лиха, суттєвих фактів порушення громадського порядку, виборчого законодавства, проблем із списками виборців, фактів чинення перешкод у діяльності виборчих комісій. 
Вчасно було відкрито і закрито всі виборчі дільниці. Громадський порядок забезпечувало понад 500 співробітників Головного управління  Національної поліції в області та військовослужбовців з Нацгвардії.
Зазначимо, що відповідно до Перспективного плану формування територій громад Закарпатської області, затвердженого Кабінетом Міністрів України 18 грудня цього року, в регіоні передбачається створення 60 громад. Ця цифра ще не остаточна, бо робота над перспективними планами усіх областей триватиме в регіонах аж до прийняття закону про адміністративно-територіальний устрій.
 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00