Олексій Гетманенко поспілкувася з краянами під час «прямої» телефонної лінії

2020-01-31 09:11:09
У четвер, 30 січня, відбулася «пряма» телефонна лінія в.о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олексія Гетманенка із жителями краю.

Звернення, що звучали під час годинного телефонного зв’язку з керівником області, стосувалися різних сфер діяльності. Зокрема, відновлення водопостачання до приватного будинку у с.Королево Виноградівського району, надання матеріальної допомоги для придбання ліків пенсіонерці з м.Ужгород тощо.
Приміром, 25 річний житель с.Негровець, що на Міжгірщині, клопотав про працевлаштування. Маючи три вищі освіти (економічну, юридичну та історичну) молода людина не може знайти в районі роботу за фахом і з нормальною зарплатнею.
Інший хлопець, студент 5-го курсу, працює в обласній прокуратурі у відділі документального забезпечення, хоче працювати за спеціальністю (правознавство) і з більшою зарплатнею.
Також звучали скарги про хабарництво, яке на думку заявників, «процвітає» в Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти, що в Ужгороді, та Міжгірському медичному коледжі на рівні керівництва.
Під час спілкування з громадянам Олексій Гетманенко дав вичерпні відповіді та роз’яснення, а з окремих питань – доручення відповідним службам розібратися по суті звернення та допомогти у їх вирішенні.
Пресслужба ОДА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00