Школярі Тячівщини стали призерами низки обласних олімпіад

2020-02-11 14:52:25

Днями в Ужгороді завершився третій тур Всеукраїнських предметних олімпіад з різних дисциплін. Про призерів деяких змагань ми повідомляли раніше. Як повідомляють у Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти, школярі навчальних закладів Тячівщини продемонстрували гарні результати ще у ряді інтелектуальних перегонів.
Так, на олімпіаді з румунської мови та літератури не було рівних дев’ятикласниці Солотвинського ліцею з румунською мовою навчання ім.М.Емінеску Анастасії Молдован і Василю Семйонці з 10-го класу цього ж закладу, які посіли перші місця. Другою серед одинадцятикласників стала Анна Марія Прикоп.  

Вихованці румуномовного ліцею-інтернату показали також відмінні знання української мови та літератури. Так, десятикласниця Ребека Ціпле виборола диплом ІІ ступеню. Ще одне друге місце – у вихованки Тячівського ліцею з угорською мовою навчання Анастасії Макар (11 клас). Третє місце серед знавців державної мови у школах нацменшин посіли ще двоє солотвинців – учень 9 класу Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 ім.Я.Бойої Мартин Попович та вихованка ліцею-інтернату з румунською мовою навчання ім.М.Емінеску Августина-Марія Грін (11 клас).

Також учениці Тячівщини відзначились на олімпіадних змаганнях із трудового навчання (технологій). Так, дев’ятикласниця Ганичівської ЗОШ І-ІІІ ст. Яна Фіцай показала другий результат. Дипломом ІІІ ступеню відзначено 11-класницю Буштинського ліцею Дарину Пейтер.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00