До уваги мешканців району!

2020-02-12 13:53:29


Нещодавно в місті Іршава згоріла дерев'яна церква святого Василя Великого. Тому зважаючи на це,

ТЯЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ ВІДДІЛ

ІНФОРМУЄ. 
 
 

Шановні настоятелі церков та храмів!

Перевірте та дотримуйте у належному протипожежному стані приміщення та будівлі, забезпечуйте виконання елементарних заходів попередження виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій .

Звертаємо Вашу увагу на забезпеченість первинними засобами пожежогасіння у місцях проведення масових заходів (вогнегасниками, відрами з водою та піском), проведення додаткових інструктажів з питань пожежної безпеки з відповідальними працівниками.

Особливу увагу слід приділити стану електрогосподарства, системам опалення, а також місцям встановлення свічок.

Не залишайте без нагляду запалені свічки, намагайтесь уникати перевантаження електричних мереж, не застосовуйте тимчасові дільниці електромережі, не прокладайте електромережі поверхнею горючих основ.

Не допускайте захаращення шляхів евакуації та евакуаційних виходів з приміщень будівлі під час проведення заходів,  утримуйте їх вільними для доступу.

Будьте обережними з відкритим вогнем. Розташуйте свічки подалі від занавісок, гардин та інших горючих предметів. Під час церковних служб та проповідей  звертайте увагу населення на дотримання правил безпеки життєдіяльності.

Шановні прихожани!

Проявляйте особливу пильність та обережність при використанні свічок - тримаючи свічку в руках, слідкуйте за тим, щоб вогонь не потрапив на власні або чужі речі, які можуть миттєво спалахнути.

Не залишати без нагляду церковні атрибути (лампадки та запалені свічки) після служби, які забираються додому. Це є однією з найпоширеніших причин виникнення пожеж .



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00