У Тячеві вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

2020-02-20 14:08:51


Сьогодні, 20 лютого, у Тячеві відзначили шості роковини трагічних подій Революції Гідності та вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, які відстоювали європейське майбутнє України.

У зібранні, яке відбулося біля пам'ятника Героям Небесної Сотні взяли участь керівники районної та міської влади, представники силових структур, працівники державних установ міста, представники громадських організацій, духовенство, військові, активісти, жителі міста та району.

Зокрема, в.о. голови Тячівської державної адміністрації Михайло Полажинець, заступник голови РДА Віктор Погар, в.о.  голови районної ради Ігор Грабарь, міський голова Іван Ковач та ін.  

Насамперед учасники заходу поклали квіти та запалили лампадки у підніжжя пам'ятника. Вихованці Тячівського ЦДЮТ підготували вірші в яких йшлося про незабутні подвиги та жертви майданівців.

Після чого  відбулася  панахида,  яку відслужили священнослужителі тячівської греко-католицької церкви Успіння Пресвятої Богородиці о. Йосип Штогрин та його помічник о. Богдан Бакун.

До Дня Героїв Небесної Сотні у фойє будинку культури  було представлено виставку   малюнків на  яких зображено події майдану.      

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації
























Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00