Фотоконкурс „Миттєвості сімейного щастя”

2020-02-24 11:44:34

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації повідомляє, що Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації у рамках відзначення Міжнародного дня сім’ї вже традиційно проводитиме фотоконкурс „Миттєвості сімейного щастя”.
У фотоконкурсі можуть взяти участь фотографи-професіонали і аматори. Тематикою фотоконкурсу є зображення сім’ї та сімейних традицій. До конкурсу допускаються роботи всіх фотографічних жанрів (портрет, репортаж та ін.), зроблені за тематичними рубриками: „Народження сім’ї”, „Чекаємо на лелеку”, „Нас багато в мами й тата”, „Батьки і діти”, „Працюємо разом”, „Сімейні розваги”. Кількість фоторобіт, поданих на конкурс від однієї особи, не обмежена.
За підсумками фотоконкурсу у червні буде проведена виставка  фоторобіт. Переможці будуть нагороджені дипломами та подарунками.
Фотографії необхідно надсилати з підписом (назва роботи, прізвище, ім’я, по батькові автора, місце проживання, тематична рубрика, рік фотозйомки) на електронну адресу департаменту е-mail:dczn-vs@ukr.net до 15 квітня 2020 року.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00