У Тячівській РДА відбулось засідання комісії з питань ТЕБ та НС

2020-02-27 17:08:30


27 лютого 2020 року під головуванням в.о. голови Тячівської РДА Михайла Полажинця, заступника голови Тячівської районної державної адміністрації Віктора Погара та  керівника апарату Тячівської РДА Богдана Макусія відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Питання, що були обговорені під час зустрічі, стосувалися ситуації з розповсюдженням коронавірусу, особливо в Китаї, та різким зростанням кількості хворих. 

На виконання листа Закарпатської ОДА на території району потрібно визначити заклад для ізоляції (обсервації) контактних осіб, з метою їх обстеження та здійснення медичного нагляду за ними в разі необхідності.

У зв’язку з цією ситуацію, з метою захисту здоров’я та життя людей вживаються всі необхідні заходи по недопущенню поширення китайського коронавірусу на території району.

«Дуже важливо, щоб наші жителі розуміли ситуацію і отримували достовірну інформацію, перш за все, з офіційних джерел. Саме тому нам спільно з усіма службами, яких стосуються дані питання, необхідно провести масштабну роботу з громадськістю, зокрема  у напрямку роз’яснювальних заходів по попередженню захворюваності населення», - зазначив під час зустрічі в.о. голови Тячівської РДА  Михайло Полажинець.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00