Керівник області провів виїзний прийом громадян у Сваляві

2020-03-02 10:33:52
У четвер, 27 лютого, в.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко здійснив робочу поїздку до Свалявського району, де провів прийом громадян.
Разом з керівником області мешканців міста і району вислухали голова райдержадміністрації Роман Тарабій та голова райради Мирослава Ливч.
На прийом звернулося 15 осіб. Низка звернень стосувалися питання надання матеріальної допомоги на лікування, покращення соціально-побутових питань.
Голова Дусинської сільради звернувся з проханням виділення коштів на поточний середній ремонт автодороги місцевого значення загального користування С 071009 «Дусино-Плав’я».
Директор Керецьківської ЗОШ І-ІІІ ст порушив питання виділення коштів на капітальний ремонт (заміна вікон і дверей) навчального закладу. Кошторисна вартість складає понад 2 мільйона гривень. Також є потреба у придбанні стелажів, стінок та стільців для навчальних кабінетів.
Головний лікар Свалявської райлікарні порушив питання сприяння у виділенні коштів ДФРР на капремонт із впровадження заходів енергозбереження лікувального корпусу закладу. Також у його зверненні йшлося про включення закладу до переліку опорних лікарень.
Щодо сприяння в організації заходів з відзначення Дня ромів звернувся староста місцевої ромської громади, депутат міської ради Андрій Балінт. Крім того, за його словами, ромському місцевому музичному ансамблю потрібен національний одяг для виступів. Він також висловив пропозицію про створення міжвідомчої  робочої групи з інтеграції ромського населення в українське суспільство, співпрацю з усіма службами району.
На всі порушені питання заявники отримали вичерпні відповіді та роз’яснення. Олексій Гетманенко дав доручення як керівництву РДА, так і відповідним структурним підрозділам ОДА щодо опрацювання звернень громадян та вирішення питань по суті. 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00