На нараді йшлося про будівництво та реконструкцію АЗПСМ на території Тячівського району

2020-03-06 13:42:01
Сьогодні 06.03.2020 р відбулася нарада з керівниками амбулаторій та головами місцевих рад, на території яких, в рамках медичної реформи, заплановано будівництво та реконструкція АЗПСМ.

Нараду провели: в.о.голови Тячівської державної адміністрації Михайло Полажинець та в.о.голови районної ради Ігор Грабарь за участі головного лікаря КНПТРР  «ЦПМСД» Тетяни Лебедєвої.
На сьогодні в Тячівському районі заплановано будівництво 5-ти нових АЗПСМ   - с.Теребля, с.Красна, с.Бедевля та смт. Буштино й Солотвино та в 5-ох капітальна реконструкція  - с.Вонігово, с.Ганичі, с.Тарасівка, с.Новобарово, с.Глибокий Потік. 
Кожен із присутніх на нараді керівників доповіли на якому етапі знаходиться виготовлення необхідної документації, оскільки на кожен об’єкт необхідно передбачити співфінансування з місцевого бюджету. 
Відтак керівництвом району було наголошено про необхідність пришвидшити процедуру та вчасно подати необхідні проекти для затвердження й початку робіт.
Окрім того на нараді йшлося і про заходи з метою наповнення місцевого бюджету, взаємодії між керівниками сіл та АЗПСМ на місцях тощо.  
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00