Головою Тячівської районної ради обрано Василя Йосиповича Каганця

2020-03-10 16:54:56
Сьогодні 10.03.2020 р на другому пленарному засіданні двадцять шостої сесії сьомого скликання депутати обрали нового голову Тячівської райради.  
Провів сесію в.о. голови райради Ігор Грабарь, із 42 депутатів Тячівської райради на сесії був присутній 31 депутат. 
Депутат М.Паканич вніс кандидатуру на посаду голови ради депутата від ВО "Батьківщина" Василя Йосиповича Каганця Більше пропозицій не поступило і депутати приступили до голосування.  
Лічильною комісією в  бюлетень для голосування було зенесено одну кандидатуру Каганця Василя Йосиповича. Його ж за результатами таємного голосування (22 голоси ) обрано головою Тячівської районної ради VII скликання. Також депутати прийняли рішення про встановлення рангу, надбавок та дозвіл на виплату премій голові. Оскільки Василь Каганець уже раніше працював на посаді голови Тячівської райради, йому призначено 6 ранг посадової особи органу місцевого самоврядування. 
Звертаючись  до присутніх, новообраний голова подякував за довіру і закликав усіх депутатів до співпраці. Також депутати розглянули інші питання порядку денного і прийняли відповідні рішення.  Зокрема  "Про звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та народних депутатів України від Закарпаття щодо збереження Тячівського району". 
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації.





Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00