Більше 26 -ти тисяч мешканців Тячівщини підписалися за збереження району

2020-03-11 15:16:22
Про це 10.03.2020 р під час другого  пленарного засідання Тячівської районної ради сьомого скликання повідомив голова міжфракційної групи «Збережемо Тячівщину» Олег Палінкаш.

Збір підписів було ініційовано і проведено депутатською групою під попереднім зверненням депутатів  Тячівської районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо збереження Тячівського району як окремої адміністративно-територіальної одиниці,  яке було прийнято на першому пленарному засіданні  21 сесії VII  скликання 23.10.19 р.
Також дане звернення підтримали голови місцевих рад району в тому числі й Тячівська міська рада, депутати базового рівня тощо.    
Окрім того відбулася зустріч делегації Тячівського району з тодішнім головою Закарпатської ОДА Ігорем Бондаренком, де було запевняння в тому, що Тячівський район збережеться. 
Саме тому пропозиції від Центру політико-правових реформ про об’єднання Тячівського та Рахівського районів в одну адміністративно-територіальну одиницю з центром у Рахові викликали таку негативну реакцію на Тячівщині.
Всі зібрані підписи мешканців за збереження Тячіського району будуть додані до прийнятого звернення депутатів та направлені у відповідні інстанції для розгляду й реагування. 
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00