Заходи запобігання поширенню коронавірусної інфекції на Закарпатті

2020-03-11 17:32:19

-        У школах, садках, вишах області – тритижневий карантин до 3 квітня.

-        Усім закладам і установам, підприємствам, органам влади різного рівня - утриматися від організації та проведення масових заходів,  в тому числі культурно-розважальних.
-        Відкласти до стабілізації епідемічної ситуації проведення спортивних змагань, турнірів, в Закарпатській області та поїздки на аналогічні заходи в країни, де реєструють COVID-19. Якщо дані заходи вже організовані, провести їх без участі глядачів та вболівальників.
                                                                                                
-        Посилити дезінфекційні заходи в закладах освіти області, соціальних установах, медичних, транспорті, у місцях скупчення людей: кінотеатрах, ринках, кафе, ресторанах. Збільшити у таких закладах  кратність прибирання із використанням деззасобів та частіше провітрювати приміщення.
-        Увести в закладах охорони здоров’я підвищений протиепідемічний режим, заборонити відвідування хворих.
                                                                                    
-        Забезпечити працівників громадської сфери витратними матеріалами для особистої гігієни (серветки, дозатори з рідким милом, спиртовмісні антисептики).
Такі рішення були прийняті сьогодні, 11 березня, в Ужгороді на засіданні Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Засідання відбулося у малій залі ОДА. У його роботі взяли участь в.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко, голова обласної ради Михайло Рівіс, керівники районів, департаментів та управлінь ОДА, силових структур, медики та епідеміологи.  

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00