До уваги мешканців Тячівщини! У Солотвині завтра відбудуться навчання спеціалізованих служб як діяти у разі виявлення коронавірусу

2020-03-12 17:21:18
Завтра 13.03.2020 р в смт. Солотвино відбудуться навчання спеціалізованих служб цивільного захисту, на виконання плану основних заходів цивільного захисту охорони здоров’я Закарпатської області на 2020 рік.

Під час заходу здійснюватиметься моделювання практичних ситуацій, які можуть виникнути на території району при можливому виявленні зараження   коронавірусом.
Відтак сьогодні 12.03.2020 в.о.голови Тячівської РДА Михайло Полажинець зустрівся з представниками  обласних та районних служб, задіяних в організації навчання. 
Участь також взяли -  керівник апарату Богдан Макусій, завідувач сектору з питань оборонної, мобілізаційної, режимно -секретної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами РДА Василь Калинич. 
Було обговорено план та координацію взаємодії між учасниками навчань та вирішено ряд організаційних питань даного заходу.
Звертаємося до мешканців селища Солотвино та району зберігати спокій та поставитися з порозумінням до можливих обмежень та незручностей, які можуть виникати під час проведення навчань.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00