У Тячівському районному будинку культури відбувся II районний етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія-2020»

2020-03-13 11:31:22
11 березня у Тячівському районному будинку культури провели II районний етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія-2020». Учасниками читацьких змагань стали учні 6-7 класів – найкращі читачі бібліотек району, які стали переможцями І етапу.

Головним організатором конкурсу є Громадська організація «Форум видавців», а співорганізатором – державна установа «Український інститут книги». 
До складу журі увійшли заступник директора Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського Л.М.Острешко, в.о. директора Тячівського районного будинку культури Н.Й.Сасин, завідуюча методичним відділом Тячівської ЦБС Н.К.Нодь, вчитель зарубіжної літератури Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського Л.В.Бокоч, завідуюча районною дитячою бібліотекою В.В.Федина. 
Понад 30 учасників представили членам журі свої читацькі щоденники із записами про 8 прочитаних книжок поза шкільною програмою з української чи зарубіжної літератури, а також розповідали про улюблену книгу і відповідали на запитання журі.
У підсумку всі конкурсанти отримали дипломи «суперчитачів» та презенти на згадку. А перше місце зайняла читачка Солотвинської бібліотеки-філії Роксолана Боднар, яка представить Тячівщину на ІІІ, обласному, етапі конкурсу, який відбудеться у закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00