Олексій Гетманенко: "Злагодженими діями ми подолаємо цей вірус!"

2020-03-20 17:09:43
Дорогі краяни!

Багато хто з вас зараз повернулися з-за кордону додому. Хтось із заробітків, хтось з відпочинку, а хтось навідувався до родичів та друзів… Сподіваюсь, ви добре усвідомлюєте, що приїхали з країн, де тижнями вирує коронавірус. Фіксується масштабне зараження та смертність, введений жорсткий карантин. Не виключено, що ви також можете бути носіями цієї серйозної хвороби, яка не відразу себе проявляє. І можете інфікувати інших людей.
Тож закликаю вас самоізолюватися вдома. Будь ласка, якщо ви живете у багатоповерхівці чи власному будинку, не виходьте на вулицю і не піддавайте своїх сусідів, родичів небезпечному зараженню та масштабному поширенню коронавірусу. Мінімізуйте свої безпосередні контакти з рідними, друзями, колегами та дітьми.
Якщо ж виходите на вулицю за продуктами чи ліками, то вдягайте маски, зберігайте дистанцію від інших людей, уникайте скупчення, дотримуйтеся гігієни.
Звертаюсь до всіх закарпатців та громадян, які проживають у нашому краї! Якщо відчуваєте погіршення свого стану, якщо у вас лихоманка, кашель і утруднене дихання, не панікуйте! Негайно зверніться по телефону до сімейного лікаря або ж викликайте «швидку».
Вчасно зателефонувавши, вас доставлять до потрібної медичної установи і призначать необхідне лікування.
Дбайте не лише про своє здоров’я, а й убезпечте інших від зараження. Не піддавайтеся паніці, зберігайте холодний розум. Як показує світовий досвід, найефективніший спосіб боротьби - це бути вдома.
Бажаю всім здоров’я, оптимізму, громадянської свідомості. Злагодженими діями ми подолаємо цей вірус!
В.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00