Олексій Гетманенко вирішував проблемні питання краян

2020-04-01 12:16:59
Наприкінці робочого дня, в.о. голови ОДА Олексій Гетманенко провів пряму телефонну «гарячу» лінію з жителями області.
За відведений час на спілкування, до очільника краю телефонували  люди з різних районів. Олексій Олександрович  відповів на усі питання та прохання, не оминаючи гострих кутів. 
Так, п.Тамара з с.Калини Тячівського району розповіла, що вже 4 роки не може достукатися до районної влади та правоохоронних органів, аби ті зреагували на незаконну діяльність 2-х місцевих пилорам. 
Пан Віталій з  с.Лопухово, що на Тячівщині, має можливість реалізовувати засоби індивідуального засобу (маски, халати, бахіли і т.п.) для медзакладів краю, які зараз потрібні для боротьби з коронавірусом, але не знає як? Олексій Гетманенко порадив звернутися до меценатів та благодійних організацій, або ж зареєструватися у системі Прозоро. 
В.о. старости с. Нижній Коропець Мукачівського району п.Магдалина також скористалася нагодою напряму звернутися до керівника області та попросила сприяти у вирішенні питання підключення газопостачання малозабезпеченій родині, в якій виховується дитина-сирота. Через нестачу грошей, споживачі не змогли вчасно розрахуватися за компослуги, через що їх будинок відключили від газу. Олексій Олександрович відразу ж зв’язався телефоном з головою правління «Закарпатгаз» Віталієм Шатило і доручив вирішити дане питання у найкоротші терміни.
А жителька с.Колодно, що теж на Тячівщині, звернулася з проханням допомогти працевлаштуватися. Раніше працювала медсестрою в Углянській дільничній лікарні, персонал якої через оптимізацію скоротили. Олексій Гетманенко пообіцяв зателефонувати головному лікарю Тячівської райлікарні, і аби знайшов можливість працевлаштувати пані Наталю. Адже зараз медсестри - на вагу золота!
Зрештою, всім краянам, які скористалися прямою телефонною лінією були дані вичерпні роз’яснення, а з окремих питань – доручення відповідним службам розібратися у суті звернення та допомогти у вирішенні. На завершення Олексій Гетманенко подякував усім учасникам прямої лінії, побажав  міцного здоров’я і запевнив, що телефонні бесіди продовжуватимуться щотижня.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00