Про грантові проекти у сфері медицини

2020-04-02 09:58:21



Департаментом охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації проводиться закупівля послуг фінансового менеджера, оплата яких буде здійснюватися за кошти донора (гранту) - Європейського Союзу.
Вказана закупівля, в рамках реалізації проекту, проводиться утретє. Двічі процедуру закупівлі було автоматично відмінено системою Прозоро, бо до участі ніхто не подавався.  
Департамент охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації в якості Головного бенефіціара здійснює реалізацію  проекту „Зменшення ризику епідемії туберкульозу на прикордонних територіях України і Польщі шляхом будівництва туберкульозної лікарні на 100 ліжок в Закарпатській області та впровадження інноваційних методів моніторингу, профілактики і лікування туберкульозуˮ (загальний бюджет проекту 6400,0 тис.Євро в тому числі: сума гранту 5760,0 тис.Євро) відповідно до Грантового контракту №PLBU.03.01.00-UA-0010/17-00, що фінансується Європейським Союзом через Орган управління СОП «Польща-Білорусь-Україна» ЄІС 2014-2020, представлений Міністерством фондів розвитку та регіональної політики Республіки Польща.
Обов'язковою умовою проекту є залучення послуг консультантів, в т.ч. і послуг фінансового менеджера, що буде відповідати за бухгалтерський облік, проведення фінансових розрахунків за виконані роботи, надані послуги, обладнання та інші матеріальні цінності, ведення документації у відповідності до вимог Програми, звітування керівнику проекту, участь у підготовці звітів за проектом.
Цілями Проекту є удосконалення якості медичних послуг у відібраних областях, із особливим акцентом на всіх рівнях профілактики серцево-судинних захворювань і раку, та поліпшення ефективності системи охорони здоров'я.
У рамках субпроекту "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей в Закарпатській області" департаментом охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації проведено міжнародні конкурсні торги № ІСВ 3.1.1/лот 1 по закупівлі "Ангіографічний апарат з розширеними функціями" "Ангіографічний апарат базова комплектація" та "Пристрій безперебійного живлення" (2 шт.).
Середня ціна ангіографів, закуплених через систему Прозорро, становила 24,0 млн. грн. за один ангіограф, тоді як ціна ангіографів закуплених Департаментом охорони здоров'я Закарпатської ОДА за правилами Світового Банку в рамках закупівлі   № ІСВ 3.1.1/лот 1, становить 17,7 млн. грн, що ще на 0,3 млн. грн менше від мінімальної ціни ангіографа, закупленого через систему Прозорро. При тому, що один із закуплених Департаментом в рамках закупівлі № ІСВ 3.1.1/лот 1 ангіографів має розширений функціонал.



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00