На Тячівщині представлено нового військового комісара - Руслана Петровича Тополюка

2020-04-03 18:04:11
Сьогодні, 03. 04. 2020 р  відбулося офіційне представлення нового військового комісара Тячівського районного військового комісаріату. 
Ним став Руслан Тополюк,  який до цього часу очолював Перечинський районний військовий комісаріат. 
Представлення здійснив обласний військовий комісар Богдан Череміський, у присутності керівництва району та міста  – в.о.голови РДА Михайла Полажинця, голови районної ради Василя Каганця та заступника Ігоря Грабаря, міського голови Івана Ковача. 
Богдан Череміський інформував, що Юрій Клюшник, який до цього часу очолював Тячівський РВК,  звільнений у запас за станом здоров’я. Відтак подякував йому за службу та професійне виконання обов’язків.
Надалі представив новопризначеного військового комісара Тячівського РВК  Руслана Петровича  Тополюка. Зокрема  військовий комісар є активним учасником АТО,  пройшов фронтовими стежками  у складі 128 окремої гірсько-штурмової бригади, був начальником розвідки.
Під час виконання завдань отримав важке пораненя,  нагороджений орденом ім.Б.Хмельницького ІІІ ступеня. До речі, дружина райвійськкома – теж учасниця АТО.
Богдан Череміський також подякував Тячівському міському голові Івану Ковачу та в.о.голови Тячівської РДА Михайлові Полажинцю, районній раді  за постійну допомогу та матеріальну підтримку Тячівського РВК та висловив сподівання на подальшу співпрацю. 
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації

 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00