Тячівськими полісменами складено два адмінпротоколи про порушення карантинних заходів

2020-04-06 17:13:08
Сьогодні 06.04.2020 р вступила в дію  постанова Кабінету міністрів  №211 про нові норми обмежувальних заходів , з метою недопущення поширенню коронавірусної інфекції COVID-19,  яка передбачає   заборону перебувати у громадському місці без маски чи респіратор. 

Відтак працівниками Тячівського відділу поліції здійснюється рейди-перевірки населеними пунктами району щодо її виконання.
За офіційним повідомленням,  сьогодні через відсутність засобів індивідуального захисту на двох осіб у Тячеві та Бедевлі складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст.  44 та скеровано матеріали до суду.
Нагадаємо, що громадське місце - частина будь-якої споруди, яка доступна або відкрита для населення, в тому числі за плату (під'їзди, підземні переходи, стадіони; парки, сквери, дитячі майданчики, стадіони, зупинки громадського транспорту, ліфти, державні установи, медичні установи та інше). 
Прохання до мешканців Тячівщини дотримуватись карантинних заходів та засобів індивідуальної гігієни з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 серед населення в районі.
Залишайтесь вдома  і будьте здорові! 
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00