У період карантину вразливі верстви населення Закарпаття отримають продуктові набори

2020-04-07 09:13:10
З 7 квітня 2020 року за ініціативи Міністерства соціальної політики  України спільно із Національною мережею продуктових магазинів АТБ та Закарпатською обласною державною адміністрацією у період карантину
у зв’язку із коронавірусною інфекцією COVID-19 в області розпочнеться акція забезпечення найбільш вразливих верств населення Закарпаття (одиноких осіб, осіб одиноко проживаючих, громадян віком понад 80 років, громадян похилого віку та осіб з інвалідністю) продуктовими наборами.
Продуктові набори через мережу міських і районних територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), а також центрів надання соціальних послуг ОТГ будуть доставлені персонально кожному одержувачу у всіх населених пунктах області.
До складу продуктового набору входитимуть продукти і товари першої необхідності: крупи, макарони, цукор, сіль, рослинне масло, лимони, печиво, чай та інше. Вага одного продуктового набору становитиме близько 12 кілограм.
Загальна кількість продуктових наборів, які будуть передані відповідній категорії населення Закарпаття, становить 11055 пакунків.
Першими в області продуктові набори вже 8 квітня 2020 року зможуть отримати мешканці міст Ужгород, Мукачево і Берегово, а також Ужгородського та Свалявського районів.
Акція в області відбуватиметься у період з 7 по 23 квітня 2020 року, повідомляє Закарпатська ОДА

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00