В Тячівській РДА відбулось засідання конкурсного комітету

2020-04-07 14:22:14


Сьогодні, 7 квітня  в.о. голови райдержадміністрації  Михайло Полажинець провів  засідання конкурсного комітету  із визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу  по перевезенню пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування,  що не виходять за межі району. Участь також взяли: начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля державної адміністрації Катерина Фаловська, представник правоохоронних органів району та інші.

На порядок денний були винесені такі питання, а саме:

1. Розгляд організаційних питань по проведенню процедури із визначення підприємства для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу по перевезенню пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Тячівського району.  

2. Розкриття конверта і оцінка конкурсних пропозицій ПП «Мукачів АТПП» із визначення підприємства для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу по перевезенню пасажирів на приміських   автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Тячівського району.     

За результатами проведеного засідання комітет вирішив:

1. Визнати переможцем конкурсу із визначення   підприємства  для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу по перевезенню пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі району ПП «Мукачів АТПП»  м. Мукачів, вул. Маргітича, 35/1, код ЄДРПОУ 34563764.

2. Секретарю комітету Вовканець Н. С.:

- підготувати проект розпорядження голови РДА про визначення підприємства  для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу по перевезенню пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі району;

- підсумки конкурсу опублікувати на веб-сайті   райдержадміністрації;

- підготувати та подати на розгляд голові РДА проект договору для підписання з переможцем конкурсу.      

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00