До уваги! Інформація щодо КОВІД-19 в Тячівському районі станом 07.04.2020

2020-04-07 22:31:38
При Тячівській РДА цілодобово діє оперативний штаб, який координує роботу всіх служб та органів влади  щодо виконання протиепідеміологічних заходів та  заходів профілактики з метою запобігання та протидії поширенню коронавірусу COVID-19 на території району.

Станом на 07.04.2020 на самоізоляції знаходяться 1635 мешканців Тячівщини, 1470 з яких повернулися додому з-за кордону, в основному з таких країн як Чехія, Німеччина, Словаччина, Румунія, Угорщина. Всі вони перебувають під наглядом лікарів загальної практики сімейної медицини АЗПСМ, які  слідкують за станом їх здоров’я. 
Дотримання  умов карантину та самоізоляції контролюють правоохоронні органи та мобільні групи, які здійснюють вибіркові рейди-перевірки населеними пунктами району.
У КНП «Тячівська районна лікарня» проведено 55 експрес-тестів на виявлення КОВІД-19, які показали негативний результат. У трьох осіб  з підозрою на коронавірус відібрано біологічний матеріал та відправлено до Закарпатського обласного лабораторного центру для проведення ПЛР-діагностики.
Двоє мешканців Тячівщини з лабораторно встановленим діагнозом КОВІД-19 перебувають на лікуванні в Обласній інфекційній лікарні в м.Ужгород, їх стан оцінюється як стабільний. 
Вчергове закликаємо мешканців Тячівщини дотримуватися карантинних заходів та самоізоляції,  стежити за власним здоров’ям, у разі проявів симптомів простудних захворювань звертатись до сімейного лікаря
Бережіть себе і будьте здорові!    
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00