Про що запитували закарпатці у керівника області під час прямої телефонної лінії?

2020-04-08 13:35:31
Чергова пряма телефонна «гаряча» лінія за участі в.о. голови ОДА Олексія Гетманенка відбулася в облдержадміністрації. Жителі Закарпаття зверталися до керівника області з особистими питаннями.

Пан Олександр з с.Пушкіно Виноградівського району подякував за ті заходи, які здійснюються в області щодо запобігання поширенню коронавірусу. Чоловік погодився, що карантин і його дотримання, зможуть зупинити масове поширення інфекції в області.  
Удруге зателефонувала жителька с.Колодно, що на Тячівщині. Тиждень тому вона зверталася з проханням допомогти працевлаштуватися. Медсестра із Углянської дільничної лікарні, персоналу якої, через оптимізацію, скоротили заробітну плату, шукає вище оплачувану роботу. Олексій Гетманенко звернувся до головного лікаря Тячівської районної лікарні, який запропонував жінці місце роботи у закладі. Та, виявилося, жінці проблематично добиратися в районний центр, тому вона попросила залишити її в сільській лікарні, але без зменшення зарплатні.
Пан Юрій з Ужгорода звернувся з проханням допомогти організувати підвезення людей на автобусах в інші міста, щоб працюючі під час карантину, могли вчасно діставатися до місця роботи.  
Мукачівка пані Людмила розповіла, що в історичній частині міста по вул.Грушевського незаконно, на її думку, проводиться будівництво. Громадянка уважає, що представники місцевої влади неналежно реагують на її звернення, тому попросила обласну владу розібратися у ситуації. 
Олексій Гетманенко подякував усім, хто телефонував. Надав вичерпні роз’яснення, а з окремих питань – доручив відповідним службам розібратися та допомогти у вирішенні. Також запевнив, що такі телефонні бесіди продовжуватимуться щотижня, допоки триває карантин.
Пресслужба ОДА
 







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00