Ігор Шинкарюк відповідав на телефонні дзвінки краян

2020-04-29 14:19:25
У вівторок, 28 квітня, в облдержадміністрації відбулася чергова пряма телефонна лінія «Запитай у влади», під час якої закарпатці зверталися до заступника голови ОДА Ігоря Шинкарюка з особистих питань.

Пан Володимир з Іршавщини вкотре скористався прямим зв’язком з керівництвом області і запитав, коли дорожники нарешті завершать ремонтні роботи автошляху у селі Хмільник, бо стан дуже незадовільний. Чоловік вже звертався неодноразово в профільний департамент облдержадміністрації і навіть до Прем’єр-міністра України.
Жителька села Калини, що на Тячівщині, бідкається, що ніяк не може достукатися до районної влади та правоохоронних органів, аби ті зреагували на незаконну діяльність місцевих пилорам у населеному пункті. Жінка вважає, що порушені її конституційні права, позаяк підприємства забруднюють навколишнє середовище, а на її звернення екологічні служби відповідають відписками.
Зателефонувала ужгородка Вікторія та попросила Ігоря Сергійовича сконтактувати представників громадської організації «Спецпідрозділ Сонечко», який представляє добровольчий український корпус, з новим очільником Закарпаття Олексієм Петровим для налагодження тісної співпраці.
А от пан В’ячеслав з села Угля, що на Тячівщині, турбувався за батька, який досі не отримав продуктові набори, як одинока людина похилого віку (1933 р.н.). 
Всім краянам, які скористалися прямою телефонною лінією, були дані вичерпні роз’яснення, а з окремих питань – доручення відповідним службам розібратися у суті звернення та допомогти у вирішенні. На завершення Ігор Шинкарюк подякував усім учасникам прямої лінії, побажав  міцного здоров’я і наголосив, що телефонні бесіди з керівництвом краю продовжуватимуться щотижня.

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00