В.о. голови Тячівської РДА Михайло Полажинець навідався на будівництво Нижньоапшанського ДНЗ

2020-05-07 12:43:41
Сьогодні 07. 05. 2020 р в.о. голови Тячівської райдержадміністрації Михайло Полажинець відвідав будівництво Нижньоапшанського ДНЗ та обговорив ситуацію щодо здійснення робіт з його виконавцем і керівництвом села. 

Відтак як було наголошено, на даний час здійснюється облаштування  фасаду, всередині новобудови роботи практично вже виконані. 
Загалом садок розрахований на 100 місць з сучасними умовами для виховання дітей. А це кімнати для ігор та відпочинку, актова зала, спальні, їдальня, вбиральні, душові кімнати,  автономна котельня та інше господарське приміщення тощо. 
Будувати садок у Нижній Апші почали ще у 2015 році, залучаючи кошти  з різних джерел фінансування -  Державного фонду регіонального розвитку, районного та  сільського бюджету. 
Дитсадок у селі дуже потрібен, адже батьки змушені возити діток в ДНЗ сіл Грушова, Солотвина, Тересви.  У сусідніх румуномовних Топчині та Глибокому Потоці – закладу дошкільної освіти теж немає. 
- За умов належного фінансування увесь  обсяг робіт  заплановано виконати найближчим часом і об'єкт буде готовий до здачі в експлуатацію вже в цьому році, - було наголошено під час зустрічі. 
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00