Олексій Петров сьогодні побував у Міжгірському районі

2020-05-07 15:44:00
Оглянув будівництво дороги Нижні Ворота- Воловець - Міжгір’я. 44 км - вартістю 410 млн грн.

➡ У Міжгірській загальноосвітній школі №1 планують реконструювати спортзал коштом державного фонду регіонального розвитку. Незабаром тут має з’явитися сучасний спорткомплекс – із ареною, місцями для глядачів-вболівальників, новими роздягальнями.
➡ Головна проблема району – це збір та утилізація сміття. Неподалік Міжгір’я, просто обабіч дороги, мешканці влаштували стихійне сміттєзвалище.
Щоб вирішити проблемне питання, області конче необхідно будівництво сміттєсортувального та переробного заводів. І певні напрацювання та пропозиції уже поступають від підприємців, зазначив Олексій Петров.
➡ Насамкінець робочої поїздки, керівник області відвідав Національний заповідник у Синевирській Поляні. Чисте повітря, гірські озера, краса природи- вражають. Реабілітаційний центр для ведмедів - це один із прикладів позитивного ставлення людини до природи.
Район має великий туристичний потенціал і його потрібно розвивати, це дасть можливість створити нові робочі місця. Тож, після завершення карантину, тут чекають на гостей!











Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00