Тячівська райлікарня отримала гуманітарний вантаж від НАК «Нафтогаз України» - фото

2020-05-14 22:17:36
Сьогодні 14. 05.2020 в Тячівську райлікарню доставлено гуманітарний вантаж від НАК «Нафтогаз України», який придбано компанією в рамках благодійної акції для боротьби з пандемією COVІD-19. 

 Зокрема, 2 системи моніторингу фізіологічних показників пацієнта та 1240  шт. захисних костюмів для медиків від компанії передав керівництву лікарні представник АТ «Укргазвидобування» Стрийський нафтогазопромисел Роман Білик. У грошовому еквіваленті надана гуманітарна допомога становить більше 795 тисяч гривень. 
Благодійний захід передачі матеріальних цінностей відбувся за участі в.о.голови Тячівської райдержадміністрації Михайла Полажинця, директора КНП Тячівська РЛ Федора Яринича, заступника головного лікаря з лікувальної роботи Віктора Поповича та заступника головного лікаря з медсестринства Марії Кучерявої.
Звертаючись до учасників заходу в.о. голови РДА Михайло Полажинець висловив щиру вдячність керівництву НАК «Нафтогаз України" за надану допомогу, яку районна лікарня вкрай потребує.
 - На сьогодні, в час пандемії коронавірусу,  наші заклади охорони здоров'я потребують чимало коштів для забезпечення необхідними засобами, яких, на жаль в районному бюджеті не вистачає. Тому ми дуже  раді допомозі, яку отримала районна лікарня, адже медичні працівники матимуть надійний захист для роботи, - наголосив очільник району.  
Як зазначив головний лікар Федір Яринич захисні костюми будуть розприділені між працівниками відділень, які приймають та лікують пацієнтів з підозрою і захворюванням на COVІD-19 і мають ризик зараження.  
Також від імені керівництва лікарні висловив вдячність всім, хто долучився до благодійної акції за важливу підтримку для медиків в час напруженої епідемічної ситуації з COVІD-19.   
 Прес-служба Тячівської райдержадміністрації



















Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00