Наказ "Про призов громадян на строкову військову службу"

2020-05-20 11:45:53


МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ


ВИТЯГ З НАКАЗУ

військового комісара Тячівського районного військового комісаріату


(з адміністративно-господарської діяльності)


15.05.2020.                                         м. Тячів                                    № 35


Про призов громадян на

строкову військову службу


 На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 16 січня  2020 року № 13/2020 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році», на виконання розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації від 12 травня 2020 року № 243 «Про проведення призовів  громадян України на строкову військову службу у 2020 році», розпорядження голови Тячівської районної державної адміністрації Закарпатської області від 15 травня 2020 року № 215 «Про проведення призову громадян України на строкову військову службу у 2020 році»;


 НАКАЗУЮ:


         1.У травні - липні  2020 року  провести призов на строкову військову службу придатних за станом здоров’я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправки у військові частини виповнилось 18 років, та старших осіб, які не досягли 27 – річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

2. Явці на призовну дільницю Тячівського районного військового комісаріату для проходження медичного огляду з 04 травня 2020 року підлягають усі громадяни України чоловічої статті 2002 року народження , яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни , які народилися  у 1993-2002 роках та у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на військову строкову службу з різних обставин.

3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Тячів, вул. Незалежності, 49, в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках. 

4. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в районний військовий комісаріат не пізніше 25 травня 2020 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

5. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території Тячівського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

6. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій  та навчально–виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

         7. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.


Військовий  комісар 

Тячівського районного 

військового комісаріату 

підполковник                                  Р. ТОПОЛЮК


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00