Відбулась нарада щодо призову на строкову військову службу у 2020 році

2020-05-26 15:44:41


Сьогодні, 26 травня, в сесійній залі районної ради в.о. голови райдержадміністрації Михайло Полажинець та голова районної ради Василь Каганець провели нараду з головами місцевих рад району. Участь також прийняв т.в.о. Тячівського районного військового комісара Євген Шваля.

В ході роботи розглянуто питання про заходи щодо забезпечення організованого проведення чергового призову громадян на строкову військову службу, акцентовано увагу на оповіщенні та забезпеченні явки призовників до військового комісаріату. Також обговорено роль органів місцевого самоврядування у проведенні обліку військовозобов’язаних та оповіщення призовників, питання комунікацій між військовим комісаріатом та правоохоронними органами.

За результатами роботи дано відповідні доручення щодо вжиття невідкладних заходів поліпшення ефективності роботи з даного напрямку, притягнення осіб, які неодноразово ухиляються від несення військової служби до передбаченої законом відповідальності та напрацювання чіткого алгоритму дій, який забезпечить організоване проведення весняного призову.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00