У Тячівській РДА проведено дезінфекцію приміщень - фото

2020-06-14 22:34:53
Як ми уже повідомляли в однієї з працівниць РДА виявлено COVID-19. 
У зв'язку з цим сьогодні працівниками Тячівської районної філії "ДУ Закарпатський обласний лабораторний центр" під керівництвом начальника районного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Василя Бокотея було проведено дезінфекцію приміщень адмінбудівлі. 
Для обробки використовувалась спеціальна суміш, яка не пошкоджує будівельні матеріали та забезпечує надійний змив органічних та неорганічних речовин з будь-яких поверхонь і є цілком безпечною для людей.
Під час виконання завдань дотримано усіх  норм та вимог особистої безпеки, працівники були у спеціальних захисних костюмах, рукавицях та масках для захисту очей та органів дихання.
З понеділка 15.06.2020 заклад закрито для відвідувачів, штатних працівників запускатимуть на роботу за наявності посвідчення, обов'язковим є носіння засобів індивідуального захисту.   
 Голова Тячівської РДА Тімур Аверін закликає всіх дотримуватися карантинних правил  та з порозумінням ставитися до проведення необхідних протиепідеміологічних заходів та внесених у зв'язку з цим змін й умов роботи РДА.  
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00