Олексій Петров взяв участь у позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля

2020-06-17 10:00:09
Олексій Петров:
"Відкривати дитячі табори поки зарано.
Таке рішення прийняли сьогодні на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.
Динаміка захворювання на COVID-19 в Україні загалом та області зокрема - невтішна. Останнім часом Закарпаття б’є антирекорди щодо коронавіурсної статистики. За минулу добу COVID-19 підтвердили у 46 закарпатців. Загалом за період пандемії діагноз встановлено у 1726 мешканців області, із яких 112 дітей.
Щодо ЗНО. Поки тестування не переносять, за планом перший іспит має відбутися 25 червня. Однак, якщо на 100 тисяч населення у нас буде 60 хворих на COVID-19, ЗНО перенесуть на серпень. Рішення щодо тестування державна комісія розглядатиме 22 червня.
Днями я звернувся до правоохоронців та представників місцевої влади, щоб вони посилили контроль за дотриманням карантинних заходів. Ми зобов’язані носити маски у приміщеннях, громадських місцях, транспорті. Дотримуватися соціальної дистанції та проводити регулярну дезінфекцію. Прем’єр-міністр заявив, що розглядається питання про посилення адмінвідповідальності за порушення карантину.
Ми не повинні допустити велике збільшення хворих на коронавірус, а відтак перезавантаження медичних закладів.
Бережіть себе і своїх рідних, дотримуйтесь карантинних заходів!
Будьте здорові!"







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00