На ринках Тячівщини посилять контроль за дотриманням протиепідемічних заходів

2020-06-18 21:29:24
Сьогодні 18.06.2020 р голова Тячівської РДА Тумур Аверін провів зустріч з керівниками речових, промислово-продовольчих та змішаних ринків району.

Основне питання  зібрання - посилити контроль над виконанням  протиепідемічних заходів  на території ринків,  у зв’язку з погіршенням ситуації з COVID-19, і зокрема надзвичайно великий ріст захворювання  на території району. 
- На жаль, останнім часом  отримуємо   невтішну статистику з поширення коронавірусної інфекції . За минулу добу в нас 24  лабораторно   підтверджені випадки захворювання. Це дуже велика цифра у порівнянні з попередніми місяцями, коли фіксувалось в середньому два-три випадки, - підкреслив Тумур Аверін. 
Основна причина  такого росту – недотримання карантинних обмежень, в тому числі й на ринках району. Якщо ситуація не зміниться можливе запровадження більш жорстких заходів - навіть до їх  закриття. 
А щоб цього не сталося керівник районного штабу з ліквідацій надзвичайних ситуацій  Василь Бокотей наголосив  на виконання Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів з торгівлі на ринках на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), затверджених постановою Головного санітарного лікаря України № 34 від 06.06.2020 р. 

Також будуть проводитись рейди-перевірки комісією, яка створена з метою контролю за дотриманням протиепідемічних заходів на території району. 
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00