"Велике будівництво" доріг на Тячівщині триває! - фото

2020-06-22 10:49:26
Національний проект «Велике будівництво» — це проект масштабної розбудови інфраструктури України за бюджетні кошти, кошти Державного фонду регіонального розвитку та кошти місцевих бюджетів. 

У рамках даного проекту, який здійснюється під патронатом Президента України Володимира Зеленського в Тячівському районі  відбувається поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Н-09 "Мукачево-Рогатинь", яка проходить через такі населені пункти як Буштино, Тячів,  Тересва, Грушово, Солотвино.
На сьогодні дорожники уже завершили роботи при в'їзді на територію Тячівського району і працюють в селищі Буштино та неподалік міста Тячів.
Окрім нового покриття із асфальтобетонної суміші з попереднім посиленням основи,  заплановано  капітально відремонтувати всі штучні споруди.  
Місцеві мешканці дуже схвально відгукуються про ремонт і вдячні, що нарешті Тячівщина матиме якісну дорогу. 
Довідково: 
  • У січні  Кабмін затвердив перелік доріг, які будуть будувати і ремонтувати в 2020 році в Україні. Загальний обсяг фінансування таких робіт повинен був скласти 31,53 мільярда гривень.
  • Президент Зеленський у відеозверненні 25 березня заявив, що реалізація проекту «Велике будівництво» має бути продовжена, але з дотриманням усіх заходів безпеки працівників в умовах карантину з протидії поширенню коронавіруса.
  • Укравтодор запустив онлайн геоінформаційну систему, за допомогою якої можна буде відстежувати стан дорожнього покриття та ремонту доріг.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00