У Тячеві відзначили День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни

2020-06-22 13:44:20
Сьогодні  22 червня український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів людей, життя яких обірвала Друга світова війна. 

22 червня 1941 року розпочалася німецько-радянська війна — частина Другої світової війни, в якій Україна зазнала найбільших втрат з усіх країн світу.
За різними оцінками, загинуло від 8 до 10 мільйонів людей. Понад 5 млн. загиблих були цивільними, з них понад 1,5 млн. — жертви Голокосту. Ще 2,2 млн людей вивезли на примусові роботи до нацистської Німеччини.
Відтак  у Тячеві відбулась церемонія покладання квітів до погруддя Героя Степана Вайди та пам’ятника воїнам-визволителям у міському парку, яку здійснили керівництво та представники районної й міської влади. У зв'язку з карантинними заходами, участь в урочистості взяла обмежена кількість осіб.
А саме: голова Тячівської РДА Тімур Аверін, голова районної ради Василь Каганець, міський голова Іван Ковач, заступник голови райради Ігор Грабарь, секретар Тячівської міськради Іван Кричфалушій та ін. 
....Схиляємо голови перед мужністю і нескореністю нашого народу, який знайшов у собі сили вистояти і вижити, який піднявся на бій і переміг у героїчній боротьбі. 
 Вічна пам'ять загиблим!
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00