Тімур Аверін: Ефективність діяльності голови РДА – це перш за все командна робота

2020-06-25 10:06:14
У середу, 24.06.2020 р. голова Тячівської РДА Тімур Аверін провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів та відповідних служб району щодо рейтингових показників діяльності   державної  адміністрації. 

Відтак було наголошено, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня  2020 року № 35 вводиться експериментальний проект щодо проведення щокварталу моніторингу та оцінки ефективності діяльності голів державних адміністрацій. 
Зокрема, що стосується рейтингових показників розвитку району по всім сферам соціально-економічного розвитку, а також   -  освіти, інфраструктури та соціальної сфери тощо. 
За кожним показником визначені структурні підрозділи районної державної адміністрації та відповідні служби району, які забезпечують супроводження рейтингових показників.
Тімур Аверін наголосив тримати на постійному контролі рейтингові показники  району і працювати над їх покращенням. 
Адже оцінка ефективності діяльності керівника РДА - це перш за все командна робота, яка залежить не лише від відповідальності самого голови. 
А насамперед від злагодженої співпраці з усіма відповідальними за показниками, що і визначатиме позицію голови в загальному рейтингу по країні.  
Відтак присутнім  на нараді керівникам надані вказівки  на виконання  завдань та вирішення проблемних питань у визначених напрямках роботи та сферах діяльності. 
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00