Олексій Петров оглянув ремонтні роботи на ділянці траси Ужгород-Самбір-Львів (Н13)

2020-06-28 15:48:15
Сьогодні керівник області під час поїздки на Перечинщину ознайомився з ходом ремонту автодороги Н13 "Ужгород-Самбір-Львів".
Дорожники працюють навіть у вихідні і свята.

Голова ОДА Олексій Петров: "Траса Ужгород-Самбір-Львів (Н13) - це третя дорога державного значення, яку ми маємо в рамках постанови КМУ відремонтувати силами Служби автодоріг в Закарпатській області. Роботи ведуться якісно, укладають три шари дороги, відповідно до вимог державних будівельних норм доведених нам. Сподіваюся, погода сприятиме і у цьому році ми завершимо роботи. Це буде третя стратегічна для Закарпаття гілка, яка з'єднує Закарпатську і Львівську область. Ми суттєво покращимо транзитний потенціал області, у плані туристичного потоку, який йде поряд наших кордонів з Європою."
Перечинський міський голова Іван Погоріляк: "До нас не їхали ні зі Львова, ні зі Сваляви. Перевал у поганому стані. Ремонт дороги - це перспектива для нашої Ужанської долини, перспектива для розвитку громади. У туристичному напрямку. Тут поряд кордони з Польшею і Словаччиною і до нас туристи зі Львова поїдуть по цій дорозі. Довжина ділянки дороги по області десь 80 км, по Перечину – 9 км. Дорога була в жахливому стані, її не ремонтували більше двох десятків років. Дякую керівнику області Олексію Петрову, Президенту України, що звернули увагу на цю дорогу і сприяли її ремонту!"







Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00