Вільховецька ОТГ передала Тячівській райлікарні апарат ШВЛ та експрес - тести на виявлення COVID-19 - фото

2020-07-02 16:10:17
Сьогодні  02.07.2020 р. в Тячівську РДА з благородною  місією завітав голова Вільховецької ОТГ Михайло Цірик. 

Відтак  у малому залі відбулася зустріч за участю голови РДА Тімура Аверіна, голови райради Василя Каганця та заступника головного лікаря з лікувальної роботи КНП «Тячівська райлікарня» Віктора Поповича. 
Як повідомив очільник ОТГ Михайло Цірик,  у зв’язку із спалахом коронавірусного захворювання на території району, громадою було вирішено закупити за кошти з місцевого бюджету апарат штучної вентиляції легень для потреб Тячівської районної лікарні. 
А також передати  медикам 20 експрес -  тестів на виявлення COVID-19 , які раніше придбано  й успішно використовуються в громаді. 
Даний апарат ШВЛ стане в нагоді лікарям під час надання медичної допомоги хворим, оскільки він є мобільним, може працювати як в стаціонарі так і на викликах до пацієнтів.  
Такого типу моделі з медичного обладнання  для штучної вентиляції легень  поки що немає в лікарні, тож його буде розміщено в реанімаційному відділенні, де знаходяться найбільш важкі пацієнти, які потребують кисневої терапії. 
У підсумку зустрічі керівництва району та ОТГ  було наголошено на об’єднанні зусиль всіх гілок влади для покращення матеріально-технічного стану КНП «Тячівська райлікарня», яку нещодавно визначено опорною з розширеним пакетом послуг. 
Керівництво районної влади  та районної лікарні висловлює щиру вдячність громаді Вільховецька ОТГ за підтримку медичної галузі району.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації   


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00