"Велике будівництво" на Тячівщині – капітальний ремонт автомобiльної дороги "Синевир - Колочава - Буштино" розпочнеться з села Дулово

2020-07-07 16:21:52
За інформацією порталу публічних закупівель Прозорро завершено тендер на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 070603 Синевир – Колочава – Буштино км 22+700 – км 66+000 Закарпатської області (https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2020-05-18-001238-a). 

 25 червня 2020 р Службою місцевих автомобільних доріг Закарпатської області укладено угоду з переможцем відкритих торгів – ТОВ «ПБС». Вартість робіт – близько 135 млн грн., з яких у цьому році  планується освоїти приблизно 15 млн. грн.
- На цій ділянці автодороги знаходяться декілька населених пунктів нашого району - Чумальово, Дулово, Теребля, Вонігово та Буштино. Для нас важливим є те, щоб першочергово було зроблено найбільш проблемні дороги, зокрема таку маємо в селі Дулово, - наголошує голова Тячівської РДА Тімур Аверін.  
Відтак сьогодні в район навідалась комісія для узгодження початку робіт з ремонту автодороги «Синевир-Колочава-Буштино» у складі:  інженера ДП "Служби місцевих автомобільних доріг"  Віктора Сабадоша та представник компанії "ПБС" Ігоря Береца. 
До обговорення питань було долучено Василя Микуляка,  помічника народного депутата Анатолія Костюха від партії Слуга Народу. 
Комісія здійснила обстеження доріг, після чого навідалась у РДА, де відбулася робоча зустріч з керівництвом – головою РДА Тімуром Аверіним та його першим заступником Олександром Шеверею. 
Відтак було прийнято рішення провести першочергово ремонт дороги на відрізку 27+000-30-000 в с. Дулово, так як даний відрізок  дороги має найгірше покриття та  найбільше транспортне навантаження. 
Як було наголошено, через село щоденно проїжджають сотні автомашин з Углянського куща (с Угля, Колодне, Кричево, Чумалево) в напрямку райцентру. 
 -  З боку керівництва РДА надаватиметься сприяння у реалізації даного проекту, який є надзвичайно важливим для розвитку інфраструктури доріг нашого району, - наголосив Тімур Аверін. 
Інші роботи з капітального ремонту автомобiльної дороги "Синевир - Колочава - Буштино" проводитимуться з урахуванням черговості  надходження коштів. 
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00