Олексій Петров провів нараду із підрядними організаціями, які будують дороги

2020-07-08 09:16:03
Олексій Петров:

"Дороги – це частина програми Великого будівництва, ініційованої Володимиром Зеленським. І її виконання знаходиться під особистим контролем Президента.
Про хід робіт в області доповідали на нараді представники підрядних організацій, які здійснюють будівництво автомобільних доріг місцевого значення, заступник голови ОДА Віталій Цвігун та новий керівник ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області» Андрій Савченко.
Передусім подякував дорожникам, які підставили своє плече під час повені. Оперативно виконували відновлювальні роботи і забезпечували проїзд транспорту.
У цьому році із Державного дорожнього фонду заплановано виділити 406 млн грн на місцеві дороги. Уже надійшло в область 45% від цієї суми.
За ці гроші заплановано відремонтувати 164 км автомобільних доріг місцевого значення:
28 об’єктів капітального ремонту та 11 – середнього поточного.
❗ Наголосив на важливості проведення чесних, прозорих та конкурентних торгів.
❗ Корупційна складова – неприпустима. Мета нашої нової команди забезпечити ефективне раціональне використання державних коштів для будівництва якісних автошляхів в області.
❗ Важливо, щоб підрядні організації реєстрували своїх працівників в області, таким чином наповнювали місцеві бюджети.
Запропонував:
запровадження пілотного проекту зі здійснення контролю якості виконаних робіт за участі підрядних організацій –конкурентів
забезпечення будівництва автомобільних доріг за маршрутним принципом – одна, дві дороги на район - для формування цілісної інфраструктурної мережі.
✅ Представники компаній підтримали уведення референтних умов для учасників торгів - повинні відповідати вимогам щодо наявності попереднього досвіду із виконання робіт визначеного обсягу."

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00