Велике будівництво" на Тячівщині -масштаби вражають! ( відео)

2020-07-13 13:39:27


"Велике будівництво" на Тячівщині - голова РДА Тімур Аверін проінспектував хід виконання робіт Днями голова Тячівської РДА Тімур Аверін здійснив робочу поїздку по району і навідався на об'єкти "Великого будівництва".
У рамках національного проєкту «Велике будівництво», який здійснюється під патронатом Президента України Володимира Зеленського, на території Тячівщини проходять масштабні роботи з розвитку інфраструктури населених пунктів району.
 У переліку - і нові об'єкти, і розпочаті раніше, і "довгобуди".
- Мільйонні кошти виділяються державою на наш район, - на будівництво доріг , дитсадочків,шкіл,спотривних майданчиків,амбулаторій. Таких масштабних проектів, які реалізовуються тепер, не було на Тячівщині за весь період незалежності, - відмічає Тімур Аверін.
На даний час в районі заплановано і ведеться на різних етапах будівництво 5 -ти нових амбулаторій загальної практики сімейної медицини. Зокрема, у таких населених пунктах - Бедевля, Красна, та Солотвино, розпочинається в с.Теребля та Буштино.
Проводиться капітальний ремонт та реконструкція АЗПСМ в селах: Глибокий Потік, Тарасівка, Вонігово, Новобарово, Ганичі.
На стадії завершення будівництво двох дитсадочків - в с.Нижня Апша та Тарасівка, де досі не було подібних дошкільних закладів. А також загальноосвітньої ЗОШ І-ІІІ ст. на 900 місць в с. Терново.
І найбільш приємне, чого всі з нетерпінням очікували - це дороги.
Капітальний ремонт автодороги Н-09 "Мукачево-Рогатин" на території Тячівського району став воістину історичною подією.
Також ще одна надзвичайно важлива новина!
 За результатами нещодавньої поїздки голови ОДА Олексія Петрова на Тячівщину нарешті вирішено подальшу долю славнозвісного буштинського мосту - погоджено його добудову.
Під час робочої поїздки головою РДА Тімуром Аверіним проінспектовано хід виконання робіт, їх терміни, освоєння коштів , згідно поданих звітів. Пропонуємо вашій увазі переглянути відео з "Великого будівництва" на Тячівщині .
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації






Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00