Реалізація проектів регіонального розвитку

2020-07-13 16:40:34
Минулого тижня керівництво району – голова РДА Тімур Аверін та перший заступник Олександр Шеверя взяли участь у вебінарі «Актуальні питання реалізації пріоритетних проектів регіонального розвитку (Державний фонд регіонального розвитку та сільська медицина) у 2020 році».

Серед присутніх також  – голова Тарасівської сільради Любов Руснак, в.о.голови Нижньоапшанської сільради Олександр Борка та ін. 
Під час роботи вебінару,  який організував Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА були на зв’язку: голова ОДА Олексій Петров та його заступники, народний депутат України Михайло Лаба, представники Мінрегіону України та департаментів економічного розвитку і торгівлі, фінансів, охорони здоров’я та управління капітального будівництва Закарпатської ОДА.
Учасниками розглянуто питання щодо виконання проектів  регіонального розвитку на території Закарпатської області  і окремо взятих районах.
На даний час на Тячівщині реалізовується чимало таких проектів з розвитку інфраструктури населених пунктів, два з яких знаходяться  на стадії завершення. 
Зокрема це  будівництво дитячих садочків у селах Нижня Апша та Тарасівка, де досі немає таких закладів. 
Нижньоапшанський ДНЗ розрахований на 100 місць, загальна кошторисна вартість об’єкту  складає 23410, 153 тис.грн.  У 2020 році з ДФРР виділено 9500,0 тис.грн., що забезпечує виконання запланованого обсягу робіт. На даний час майже завершено внутрішні оздоблювальні роботи та здійснюється облаштування фасаду.
Загальна кошторисна вартість Тарасівського ДНЗ на 60 місць, становить 11695, 386 тис.грн. Фінансування з ДФРР надійшло в повному обсязі,  на даний час на об’єкті зроблено фасад, в процесі завершення монтаж внутрішніх мереж та ін.  
Присутні на вебінарі замовники об’єктів мали змогу з’ясувати важливі питання стосовно подальшого ведення будівництва, освоєння бюджетних коштів тощо. 
За підсумками онлайн зустрічі  надано вказівки щодо вжиття невідкладних заходів з реалізації всіх проектів регіонального розвитку на території району.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00