Відбулось засідання комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

2020-07-14 16:32:31
Сьогодні 14.07.2020 р. в Тячівській РДА відбулося засідання  комісії з питань придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 
Провів засідання перший заступник голови Тячівської районної державної  адміністрації, голова комісії Олександр Шеверя за участі працівників структурних підрозділів державної адміністрації. 
Відтак було проінформовано, що Постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 року № 515 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017р. № 877» затверджено Порядок та умови надання у 2020 р. коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 
Розпорядженням голови облдержадміністрації Олексія Петрова від 7 липня 2020 року утворено відповідну регіональну комісію для формування пропозицій щодо розподілу субвенції.
Райдержадміністраціям, міськвиконкомам, виконавчим органам об’єднаних територіальних громад  направлено лист щодо забезпечення організації виконання рішення уряду.
Відтак комісія затвердила загальний список дітей, дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа,  які перебувають на квартирному обліку для розгляду на регіональну комісію. 
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації 



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00