Діти пільгових категорій Тячівщини отримують в подарунок іграшки ( фото)

2020-07-29 17:26:45
Відповідно до п.2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 29 січня 2020 р № 143 «Про передачу товарів, поміщених у режимі відмови на користь держави, що зберігаються Одеської митниці Державної митної служби» певні категорії дітей отримають в подарунок іграшки.

Попередньо  власник відмовився від конфіскованого на кордоні товару. Президент України Володимир Зеленський запропонував роздати іграшки дітям, які цього потребують.
Закарпатська область отримала іграшки тридцяти двох найменувань: усього 3846 штук, вартістю понад 320 тисяч грн”, частина з яких надійшла і в Тячівський район.
Комісія  вирішила передати іграшки дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу або є під опікою; які мають статус члена сім’ї загиблого в АТО та ООС; дітям внутрішньо переміщених осіб, віком до 12 років.
На даний час на обліку Служби в справах дітей РДА  перебуває  79 таких дітей, з яких 14 –ть -  з числа внутрішньо переміщених осіб.
Впродовж декілька днів голова Тячівської РДА Тімур Аверін, спільно з начальником Служби у справах дітей Вірою Сасин навідались до діток вищеперерахованих категорій, що проживають в с.Грушово,  Теребля, смт Тересва та  Буштино та вручили їм подарунки.
Дітлахи з великим задоволенням прийняли пакунки та з цікавістю розглядали  іграшки.  
- Потрібно бачити радість в очах малечі! Вони такі щасливі! Приємно переживати ці миті, вони роблять наш світ добрішим! – відмітив  Тімур Аверін.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації




Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00