Всеукраїнська онлайн-платформа Prozorro.Продажі. Долучайся!

2020-08-07 13:16:12
ДП  «Прозорро продажі» як адміністратор ЄТС реалізує державну політику у сфері реалізації майна ( майнових прав, інших активів) 

ProZorro. Продажі - це державне підприємство, яке адмініструє електронну торгову систему з продажу державного та комунального майна, а також слугує центральною базою даних для електронних торгів. 
Проект “Прозорро.Продажі” був створений в 2016 році за ініціативи Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, Transparency International Україна, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та Національного Банку  України. 
Головна мета реформи держпродажів - прозорий, швидкий та ефективний, процес продажу активів державної та комунальної власності з високим рівнем громадського контролю та запобіганням корупції, процес продажу активів державної та комунальної власності з високим рівнем  високим рівнем громадського контролю та запобіганням корупції.
Завдяки реформі прозорих аукціонів чисельні державні та місцеві органи влади можуть швидко, ефективно та з залученням  максимальної кількості покупців надавати власне майно, продавати право на розміщення паркомісць, рекламних площ тощо.
Пропонуємо  суб’єктам господарювання різних форм власності району долучатись до участі в аукціонах та працювати  з Всеукраїнською онлайн-платформою Prozorro.Продажі.   https://prozorro.sale/aim

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00