Легалізація праці – відбулося засідання робочої групи

2020-08-12 11:53:52
У Тячівській РДА відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці яке провів перший заступник голови РДА Олександр Шеверя.

Відтак проаналізовано проведену роботу щодо легалізації виплати заробітної плати на території району   протягом першого півріччя.
Як інформував головний державний інспектор праці Управління Держпраці у Закарпатській області Віталій Юртин, у зв’язку з запобіганням розповсюдження COVID-19, під час карантину накладений мораторій на проведення перевірок з питань дотримання законодавства про працю та зайнятість до 30 серпня 2020 року.
Водночас розглядалися звернення громадян відносно суб'єктів господарювання, які порушують вимоги законодавства про працю,  тобто не виплачували або не в повному обсязі виплачували заробітну плату тощо. Всі заяви зафіксовано належним чином, і вони стануть підставою  для проведення першочергових перевірок.
У підсумку  Олександр Шеверя наголосив на активізації роз’яснювальної роботи серед суб’єктів господарювання щодо виконання чинного законодавства про працю та зайнятість.
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації   
Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00