Вихованці Дубівської дитячої школи мистецтв призери інтернет-фестивалів і конкурсів

2020-08-13 09:28:01
У червні та липні вихованці Дубівської ДШМ були активними учасниками інтернет-фестивалів, що проходили по всій Україні.


Так, з 25 по 30 червня у місті Львів проходив дистанційний Міжнародний багатожанровий інтернет фестиваль-конкурс "Самоцвіти – Країна безмежних можливостей", участь у якому взяла Анастасія Горкавець (викладач Т.І. Дикун).

 Дівчина зайняла II місцем. Також першого місяця літа у місті Дніпро відбувся І Міжнародний багатожанровий дистанційний інтернет-конкурс “STAR START”. Участь в заході взяв вихованець школи Михайло Синько (викладач Л.Ю. Михалчич). За підсумками оцінювання, він нагороджений дипломом лауреата ІІ ступеню, пам’ятною статуеткою та сертифікатом на проходження навчального курсу.

Учениця Софія Леспух, яка 27 червня взяла участь у Міжнародному фестивалі -конкурсі «З Україною в серці. Зірка фест», отримала у номінації «інструментальний жанр» диплом лауреата ІІ ступеню . А викладачка І.В. Гарагаль відзначена почесною грамотою за особливий професійний вклад у справу підтримки та розвиток дитячої та юнацької творчості.

Увінчалась успіхом і участь вихованки школи Надії Магули (вик. М.П. Воронцова) у І Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest», що проходив у липні у Києві, - дівчина посіла II місце. Демонстрували свої таланти на конкурсах і юні хореографи.
Лауреатами I премії Міжнародного дистанційного фестивалю-конкурсу «Talent music», який проходив 15 липня в Болгарії, став хореографічний колектив "Водограй".(кер. М.Ф.Макуркіна), який на конкурсі представив «Закарпатський танець». Також учні відділу хореографії (кер. М.Ф.Макуркіна) стали лауреатами I премії Всеукраїнського фестивалю - конкурсу хореографії "SOLOVIOV ART" (Київ-2020). Марія Федорівна відзначена подякою за високу професійну майстерність, вагомий внесок у виховання молоді та духовне збагачення підростаючого покоління.
Також щиро вітаємо викладача та учнів відділу хореографії з третьою перемогою та з успішним виступом на IV Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі "Самоцвіти – Країна безмежних можливостей".
 Цього разу хореографічний колектив став дипломантом в номінації стилізовано-народна хореографія і отримав II місце з хореографічною композицією «Закарпатські візерунки» (інструментальна музика родини Гудаків з Тересви). Марія Федорівна отримала подяку від організаторів фестивалю.


Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00