«Велике будівництво» на Тячівщині: завершується благоустрій території новозбудованого Нижньоапшанського ДНЗ - фото

2020-08-19 11:33:08
Новий дитячий садочок в Нижній Апші готується до відкриття і прийому своїх маленьких вихованців. Збудований у рамках проекту «Велике будівництво», яке здійснюється під патронатом Президента України Володимира Зеленського, заклад відповідає найвищим вимогам щодо потреб дитини та її розвитку. 
 Як розповів директор підрядної організації ТОВ «Данінвестбуд» Василь Дан, наразі виконано весь об’єм запланованих робіт всередині приміщення і вже закуплено і завезено меблі та обладнання для харчоблоку, інший  необхідний інвентар. 
Завершується благоустрій території, відповідно до проекту  – заасфальтовано та викладено бруківкою площадки, проведено озеленення, зроблено огорожу та тіньові навіси, ігрові майданчики тощо.  
 ДНЗ розрахований на 100 місць, загальна кошторисна вартість об’єкту складає 23410, 153 тис. грн., у 2020 році на будівництво з ДФРР виділено 9500,0 тис. грн. 
 - Нижньоапшанський дитсадок стане одним із найкращих сучасних ДНЗ нашого району. Його відкриття - це надзвичайно важлива, можна сказати історична подія для Нижньої Апші, адже досі в селі не було подібного закладу. Важливо, що такий об’єкт збудовано за державні кошти і він слугуватиме для блага громади,    – наголошує  у голова Тячівської РДА Тімур Аверін.
 Преслужба Тячівської райдержадміністрації  



Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00