Роз'яснення щодо проведення осінніх канікул

2020-10-15 12:07:15
В зв'язку з стрімким підвищенням рівня захворюваності на Сovid-19, а також збільшення кількості випадків інфікування педагогічних працівників та
здобувачів освіти потребує вжиття невідкладних додаткових заходів,спрямованих на мінімізацію безпосередніх фізичних контактів між учасниками освітнього процесу.
Особливої актуальності в організації освітнього процесу в умовах пандемії набуває забезпечення соціального дистанціювання між учасниками освітнього процесу з метою переривання ланцюжків зараження, передачі небезпечної інфекції та, врешті,стримування епідемії.
З огляду на зазначене Міністерство освіти і науки України рекомендує закладами загальної середньої освіти внести зміни до структури/тривалостінавчального року,необхідні для проведення осінніх канікул з 15 по 30 жовтня 2020 року включно.
Водночас повідомляємо, що відповідно до частини четвертої статті 10 Закону України «Про повну загальну середню освіту» структура і тривалість навчального року, навчального тижня, навчального дня, занять, відпочинку між ними,форми організації освітнього процесу визначаються педагогічною радою закладу. 

Тячівська районна державна адміністрація
90500, Закарпатська область,
м. Тячів, вул.Незалежності 30
Електронна пошта
tyachivrda@carpathia.gov.ua
tyachivrdaua@ukr.net

Графік роботи
Пн-Чт: 08:00 - 17:15
П’ятниця - 08:00 - 16:00